Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hollywood Undead

Ennek az ismeretét se tudom visszavezetni semmilyen eseményre, viszton most egy hosszabb menüponttal jövök, ahol igen-igen lerészletezem tudásom ezzel a bandával kapcsolatban, mert így több mindent tudok róluk mondani mint angolul xD

Legelsőnek. Tagok:
Volt Ének: Deuce
Ének: Danny
Dob: DaKurlzz
Rap, Gitár: Charlie Scene
Rap, Szintetizátor, Gitár: J-Dog
Rap: Johnny 3 Tears
Rap: FunnyMan

Eredeti Nevek:
Deuce: Aron Elrichman
Danny: Danny (XD) Murillo
DaKurlzz: Matthew St. Claire
Charlie Scene: Jordon Terrell
J-Dog: Jorel Decker
Johnny 3 Tears: George Ragan
FunnyMan: Dylan Alvarez

Albumok:
Swan Song (2008 -ban adták ki )
American Tragedy (2011 -ben adták ki)
Notes From The Underground (2013-ban adták ki)

Természetesen képeket is fogok rakni róluk, mint maszkosharcos, mind civil emberként. :3

Pár érdekesség a tagokról, csak hogy ne maradhasson el a kritika...
De jól jegyezzétek meg: "Don't Try To Criticize"

Charlie: 'Ő az egyetlen, aki nem visel maszkot.' Nos...ez igaz is meg nem is. (XD) Tény, hogy nincs rajta olyan maszk, mint a többieken, de azért ez is az. De így legalább olyan mint egy bankrabló :3 Előfordult, hogy Deuce (volt énekes) nem ment el a turnékra, vagy nem volt hajlandó fellépni, és olyankor Charlie adta elő Deuce részét is. Nem szereti, ha a rajongói Jordon-nak hívják. Volt egy kutyusa, akit Stella-nak hívtak.  Legelőször egy Del Taco-s zacskó volt a maszkja (Majd rakok fel képet róla XD)

Johhny: A neve onnan van, hogy.  Az előző zenekarából jött, amit 3 Tears-nek hívtak.  Ésssssss 41 napot ült börtönben. Hogy miért az nem nagyon sikerült normálisan kideríteni... Sajnos... Szeret tengerészsapkát hordani :3 Van egy lánya, akit Ava-nak hívnak, és énekel az egyik dalukban, a Bullet-ben :3 Nagyon aranyos :3 Kedvenc Dala az American Tragedy-ből a SCAVA. Van egy hármas tetoválva a nyakára. Fél a magasban. 

J: Nos, ő miatta lett híres a banda, mert ő tette fel a legelső számukat a világhálóra (na, mily költői XD) Kedvenc dala a Hear Me Now. Van fültágítója, onnan könnyen meg lehet ismerni őt :3

Danny: 2010-ben American Idol továbbjutója volt, hogy aztán mennyire igaz, meg hogy mi volt, az már nem tudom xD Ő került Deuce helyére mikor az Fire-elve lett a bandából, egy ideig a HU és a Lorene Drive vokalistája is volt, egyszerre, de aztán otthagyta a LD-t. Van egy lánya, akit Scarlet-nek hívnak :3 Kedvenc dalai: I Don't Wanna Die, My Town, Hear Me Now.

FunnyMan: Pár napot ült börtönben, mert füvezett. (biztos titkon Marihónalja ültetvénye van XD) Néha póló nélkül énekel, amikor koncertezik. Mély hangon Rapper. Először a kezdetekben, mikor még nem tudták hogy néz ki, négernek gondolták, a gondolom a hangja miatt, vagy mittomén xD Nőcsábász. A beceneve: KingKong, ami megtalálható a jobb karjára tetoválva is.  Van egy fehér BullTerrier-je, akit Boner-nek hívnak (?)

DaKurlzz: Nevét a hajáról kapta, hogy ez pontosan mit takar... Keressetek utána. Születésnapja a bolondok napjára esik (Április 1 :3) Ő adja a zenék hátterében halható sikolyokat. (Ijesztő forma)

Zeneajánlás:
Dead In Ditches
Levitate
Circle
Believe
City
Been To Hell
I Am
Sell Your Soul